Contact

Offerte Aanvragen

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul gratis het formulier in en wij mailen je z.sm. een scherpe offerte.

Onze kenmerken

Zakendoen met PrimeMedia is kiezen voor:

  • Offerte geheel gratis
  • SEO op 'No cure No pay'
  • Maatwerk websites
  • Responsive webdesign
  • Support & onderhoud
  • Goede service en 100% tevredenheidsgarantie

Veelgestelde vragen

Wat het kost om een website te laten maken in {plaats} hangt vooral af van het aantal pagina's en de wensen van de klant.

Globaal kun je zeggen dat een website begint bij €750. Dan heb je een 5 pagina tellende website welke tot in de details is uitgewerkt. Het enige wat wij dan vragen zijn de teksten.

Wil je dat wij de teksten verzorgen? Dan is dat ook mogelijk.

Bij PrimeMedia maken wij geen gebruik van voorgebouwde templates welke in een paar uur tijd worden aangepast naar de stijl van de klant. Wij beginnen elke website met een blanco pagina en bouwen deze element voor element op. Zo ben je garant van een unieke  website.

Jazeker doen wij dat. En om het helemaal mooi te maken doen wij dat op No cure No pay basis. Dit houdt in dat onze klanten ons pas betalen wanneer wij met afgesproken zoektermen op pagina 1 staan van Google. Zo halen we het risico weg bij de klant en leggen wij deze neer bij ons.

Ja dat doen wij ook. Wij zorgen dat de website up-to-date blijft, maken backups van de website en slaan deze op in een veilige cloud. Verder lossen wij probleempjes op aan de website die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een update.

Ja dat mag! Je kunt deze in een paar termijnen betalen, geheel rentevrij!

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Meer informatie