FAQ

Meestgestelde vragen door onze klanten.

Wij staan je graag te woord

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan kun je ons mailen, bellen of Whatsappen. Wij helpen je graag verder.

Template websites

Template websites zijn websites die wij vooraf hebben ontworpen en waarvan wij weten dat deze voor de meeste bedrijven binnen de betreffende branche te gebruiken zijn.

Bij het bedrag zit inbegrepen:

  • de template website zoals deze is getoond op onze website
  • het vullen van de website door ons, met teksten en foto's die je zelf aanlevert.
  • wij zorgen dat de website 100% aansluit bij jouw bedrijf wat betreft kleuren, opbouw en informatie.
  • 1 maand gratis hosting en onderhoud.

Heb je geen tijd om teksten en foto's te verzorgen, dan kunnen wij dit ook tegen meerprijs verzorgen. Verder is de website tegen meerprijs uit te breiden wat betreft het aantal pagina's of eventuele andere functionaliteiten. Geef dit aan bij de offerte aanvraag.

De voornaamste reden is de prijs. Doordat het ontwerp in grote lijnen al af is, besparen wij een hoop tijd en kunnen wij de tarieven scherp houden. 

Uiteraard! Wij kunnen een template website helemaal naar wens maken en passend bij jouw bedrijf. Vraag een offerte aan via het offerteformulier voor een scherpe offerte op maat!

Onze websites worden gebouwd met vertrouwde en professionele software. Zo maken wij gebruik van WordPress, Astra, Elementor en Crocoblock.

Indien je geen passende template kunt vinden, kunnen wij een maatwerk website voor je bouwen. Wellicht kunnen wij ook een template website bouwen wat past bij jouw bedrijf. Het enige nadeel voor jou is dat wij dit ontwerp ook aan andere bedrijven zullen aanbieden.

Dat is afhankelijk van jouw keuze. Als jij de website volledig in eigen beheer neemt, dan heb je geen maandelijkse kosten bij ons. Als je wilt dat wij de website hosten, onderhouden en onze licenties wilt gebruiken, dan komen de betreffende maandelijkse kosten bovenop het bedrag. 

Andere webbureaus kunnen onze templates via white label doorverkopen aan hun cliënten. Interesse? Neem contact op!

Maatwerk websites

Een website met een maatwerk ontwerp, is een website wat wij speciaal voor jouw bedrijf vanaf scratch op gaan bouwen. 

De prijs van een maatwerk ontwerp hangt af van de wensen en volume van de website. Gemiddeld genomen kost een maatwerk ontwerp met 5 pagina's 50% - 80% meer dan een template website.

Google optimalisatie

Wij zijn gespecialiseerd in SEO en SEA. Wij kunnen zorgen dat jouw website vindbaar wordt in zowel het betaalde als gratis gedeelte van Google.

Bij PrimeMedia betaal je niks vooraf voor SEO, want wij hanteren een uniek 'No cure No pay' concept. Wij willen namelijk niet dat klanten ons betalen voor diensten die wij eventueel niet kunnen realiseren. Met SEO kun je nooit garantie geven dat je echt op pagina 1 komt, vandaar dat wij dit op 'No cure No pay' doen. Zo halen wij het risico weg bij jou en leggen wij deze neer bij ons. Wat betreft de kosten indien pagina 1 wel gehaald wordt, dat is afhankelijk van de branche. 

Met 'No cure No pay' betalen onze klanten ons pas wanneer wij:

  • met afgesproken termen op pagina 1 van Google staan
  • wanneer er een aanvraag is gerealiseerd via de website

Op deze manier krijg jij als klant zekerheid en betaal je nooit een cent teveel.