Wij maken jouw website sterk vindbaar met SEO en SEA

Met zoekmachinemarketing maken we jouw website goed vindbaar voor potentiële klanten die op Google zoeken naar jouw producten of diensten.

Wij zullen precies achterhalen waar jouw doelgroep zit, waar men op zoekt en hoe vaak men hierop zoekt. Wanneer we dit weten, kunnen we hier gerichte zoekmachine marketing op loslaten.

Met SEO investeer je in de toekomst van jouw bedrijf.

Met SEO (Search Engine Optimization) optimaliseren we de website om zo hoog mogelijk te scoren in de gratis resultaten van Google, op zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijf. Doordat we continue blijven optimaliseren, zul je zien dat jouw website steeds hoger komt in de Google zoekresultaten.

Doordat het niet altijd zeker is dat bepaalde termen op pagina 1 komen, of dat het soms een lange tijd duurt, kiezen we bij PrimeMedia voor een No cure No pay aanpak. Dit houdt in dat je ons pas betaalt wanneer we met afgesproken zoektermen op pagina 1 staan. Sta je er niet, dan betaal je ons ook niks. Jij blij, wij geen stress!

Tarieven SEO

Geen zin om te wachten? Met SEA heb je direct reultaat

Met SEA (Search Engine Advertising) bedoelen we het adverteer gedeelte van Google, oftewel Ad-words. Ad-words is ideaal voor ondernemers die direct bovenaan in Google willen komen en de verkoop stimuleren.

Met Ad-words betaal je pas wanneer iemand op je advertentie klikt. Op deze manier investeer je dus alleen in potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

Een ander voordeel is dat je zelf bepaalt wat jouw maximale budget is per dag en je kunt de campagne aan- en uitzetten wanneer je wilt.

Tarieven SEA

Klant reviews