grafisch

Hoog in Google

Het heeft weinig onderbouwing nodig waarom een goede vindbaarheid op Google voor bedrijven belangrijk is. Google is veruit de meest gebruikte zoekmachine wanneer particulieren of bedrijven op zoek gaan naar producten of diensten.

Indien je hier met jouw bedrijf sterk tussenstaat, onder de juiste termen en in de juiste plaatsen, dan kun je jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen.

Bij PrimeMedia zijn we gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie voor het gratis gedeelte van Google. Niet alleen op lokaal basis, maar ook regionaal en landelijk.

Hoog in Google op ‘No cure No pay’ basis

Hoog scoren in Google is goud waard voor ondernemers, maar door enorme concurrentie is het niet altijd garant dat de afgesproken zoektermen op pagina 1 van Google komen. Daarom bieden we bij PrimeMedia een uniek ‘No cure No pay’ concept aan, wat inhoudt dat je pas betaalt wanneer we met afgesproken zoektermen op pagina 1 staan van Google.

Op deze manier halen we het risico weg bij de ondernemer en leggen wij deze neer bij ons. En zo zal een klant zich ook nooit misleid voelen. Addertjes onder het gras? Wij beloven van niet!

Vragen over hoog scoren in Google op ‘No cure No pay’? Neem contact op, wij staan je graag te woord.

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Meer informatie