One-page website gebouwd voor BarBary Bites

Met een one-page website plaatsen we alle informatie op één pagina, waardoor de bezoeker op je website snel kan navigeren en bij de relevante inhoud kan komen.

barbary screenshot

Klant:

BarBary Bites

Branche:

Voedingsmiddelen

Locatie:

Nederland

Over BarBary Bites.

BarBary Bites is een nieuwe lijn van bites met voedingsmiddelen die essentiële voedingsstoffen bevatten, zoals vitamines, mineralen en voedingsvezels en minder supplementen. Dit is het resultaat van een unieke ontwikkeling die de fabrikant in staat stelt om snacks te produceren die gemaakt zijn van noten en fruit zonder kunstmatige toevoegingen! in BarBary snacks zijn de suikers en de vele voedingsstoffen, zoals vezels, onverzadigde vetzuren, vitamines, mineralen en antioxidanten – afkomstig uit de vruchten van de noten zelf. BarBary snacks hebben geen toevoegingen.

De opdracht

Onze klant had 2 nieuwe producten die hij aan de markt wilde brengen. Voor elk product wilde hij een aparte website om zo elk product sterker te kunnen positioneren. Uiteindelijk hebben we gekozen voor ‘one page websites’ waarbij alle informatie op 1 pagina wordt geplaatst. Ook moesten we in grote lijnen het design aanhouden van het moederbedrijf, maar hadden we wel de vrijheid om onze eigen draai eraan te geven. Het resultaat van beide websites is prachtig geworden en de klant is super tevreden. De andere website bekijken? Check The Date Bar project

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website