Website op maat design voor Dakdekkersbedrijf impRoof

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

improof (1)

Klant:

impRoof Dakdekkers

Branche:

Dakdekkers

Locatie:

Cruquius

Over impRoof Dakdekkers.

Dakdekkersbedrijf impRoof is al meer dan een decennia geleden gestart. Sinds die tijd heeft het bedrijf zichzelf gespecialiseerd in alle facetten van het dakdekkersvak. Hierdoor groeiden ze de afgelopen jaren tot de organisatie die alle diensten en producten levert die je van een professioneel dakdekkersbedrijf kunt verwachten. De medewerkers beheersen door training en scholing de allerlaatste technieken en methodes. Kortom, impRoof heeft alle expertise in huis voor de beste invulling van de “vijfde gevel” van een woning of bedrijfspand.

De opdracht

Wij kregen de opdracht om een website te bouwen die professionaliteit en kwaliteit uitstraalt, waarden die het bedrijf hoog in het vaandel heeft staan. Omdat de klant al een logo had, hebben we ervoor gezorgd dat de uitstraling van de website daarop aansluit. Na een grondige inventarisatie hebben we het plan voor de website nauwkeurig uitgewerkt. Het doel was om klanten de mogelijkheid te bieden om snel en eenvoudig een offerte of dakinspectie aan te vragen. Het uiteindelijke resultaat is een website die perfect past bij het bedrijf en die de gewenste professionaliteit uitstraalt. Daarnaast verzorgen we ook de Google optimalisatie en het onderhoud aan de website. Zo houdt de klant één aanspreekpunt en kunnen wij alles strak op elkaar afstemmen.

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website