Maatwerk website gebouwd voor Lokaleontstoppers.nl

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

Lokale bovenaan

Klant:

Lokaleontstoppers.nl

Branche:

Rioleringswerken

Locatie:

Leiden

Over Lokaleontstoppers.nl.

De rioleringsbranche heeft helaas last van malafide ontstoppers die misbruik maken van hun dienst. Steeds meer klanten raken gedupeerd van ontstoppers die langskomen, leveren nog geen uurtje werk en factureren dan vele honderden, soms duizenden euro’s aan hun klant. Het leek ons daarom een goed initiatief om met lokaleontstoppers.nl hier een tegengeluid aan te geven via een netwerk van betrouwbare ontstoppers die hun klanten goed behandelen. Geen malafide praktijken, maar gewoon eerlijk vakmanschap!

Het doel van de website is dat wanneer mensen met rioolproblemen op de website komen bewust worden van malafide praktijken, maar ook meteen hun rioolprobleem kunnen doorgeven via de website. Wij zullen deze dan doorsturen naar een kritisch geselecteerde ontstopper in de regio van de klant. Alle ontstoppers die zich hebben aangemeld, hebben akkoord gegeven dat ze met all-in starttarieven werken en klanten altijd van tevoren informeren over eventuele meerprijzen. Op deze manier zijn we een overwatch voor de klanten met rioolproblemen, zodat ze niet opgelicht worden.

De opdracht

We hebben een maatwerk website gebouwd wat qua huisstijl goed aansluit bij de branche. We hebben gekozen voor een simpel, maar herkenbaar logo in combinatie met frisse kleuren. De website is gebruiksvriendelijk opgebouwd, mensen kunnen snel de informatie vinden die ze zoeken, maar vooral ook hun rioolprobleem doorgeven via het offerteformulier. Verder is er de mogelijkheid voor rioleringsbedrijven om hun bedrijf aan te melden, zodat ze ook bij het netwerk van betrouwbare ontstoppers kunnen horen.

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website