Website op maat gebouwd voor Autorijschool Arink

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

arink (1)

Klant:

Rijschool Arink

Branche:

Rijscholen

Locatie:

Alphen a/d Rijn

Over Rijschool Arink.

Autorijschool Arink is een erkende en vertrouwde rijschool wat sinds 2005 rijlessen geeft in de regio Alphen aan den Rijn & Leiden. Door middel van een persoonlijke aanpak, krijgt elke leerling rijles op het juiste tempo. De instructeur analyseert vanaf de eerste les hoe het autorijden de leerling vergaat. Zo kunnen ze zich focussen op de verbeterpunten en wordt het lesprogramma op de leerling afgestemd.

De opdracht

Stefan van Autorijschool Arink had ons gevonden via Google en een offerte aangevraagd. De klant had een een andere rijschool website van ons gezien en was onder de indruk. Na akkoord hebben we een frisse en moderne website gebouwd wat goed aansluit bij de rijschool en zijn doelgroep. De potentiële leerlingen kunnen alle benodigde informatie snel vinden, zoals de tarieven, reviews van oud leerlingen en het aanmeldformulier. De website is prachtig geworden en heeft de volgende review opgeleverd:

“PrimeMedia is een echte aanrader !! Karim werkt netjes en luistert naar je wensen. De communicatie is erg duidelijk en hij reageert snel .Bedankt voor alles !!!!Stefan (autorijschool Arink )

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website