Maatwerk website gebouwd voor Rijschool Compleet

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

compl-1 (1)

Klant:

Rijschool Compleet

Branche:

Rijopleiding

Locatie:

Waddinxveen

Over Rijschool Compleet.

Riischool Compleet onderscheidt zich van andere rijscholen door de hoge mate van professionaliteit en klantgerichtheid. Het leveren van kwaliteit staat bij de rijschool hoog in het vaandel. Dit doen ze door middel van het leveren van maatwerk. Rijschool Compleet streeft er dan ook naar om te blijven zoeken naar een methode die zo goed mogelijk aansluit bij de leerling. Op deze manier wordt de leerling goed voorbereid op een zo veilige en zelfstandige manier van autorijden

De opdracht

PrimeMedia en Rijschool Compleet hebben een lange geschiedenis van samenwerkingen. Ditmaal hadden we de opdracht gekregen om de hele website te herbouwen waarop potentiële leerlingen snel de informatie en tarieven kunnen vinden van de verschillende opleidingen. Verder moesten leerlingen zich snel kunnen aanmelden en moesten de Google en Facebook reviews geïntegreerd worden in de website. Het eindresultaat is prachtig geworden en de klant heeft deze review achtergelaten:

“Als je opzoek bent naar een nieuwe website kan ik PrimeMedia alleen maar aanraden. Erg flexibel, reageert snel en denkt mee! Fijn bedrijf om mee samen te werken. Top service!”

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website