Maatwerk website gebouwd voor Rijschool Leyden

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

Rijschool Leyden Bovenaan

Klant:

Rijschool Leyden

Branche:

Rijscholen

Locatie:

Leiden

Over Rijschool Leyden.

Rijschool Leyden is de plek waar je de eerste stap zet naar je rijbewijs. Hier werken ze met ervaren instructeurs die elke leerling de maximale aandacht, begrip en geduld geven. Tijdens de proefles maak je kennis met de instructeur en de auto. Aan het einde van de les krijg je een inschatting van de benodigde aantal lessen en kosten. De proefles is bij de beste rijschool in Leiden altijd gratis, ook als je geen vervolglessen neemt. Kies je wel voor een pakket en haal je jouw rijbewijs terwijl je nog lessen over hebt, dan krijg je van die overgebleven lessen het geld terug. Super relaxed, toch?

De opdracht

Wij kregen de opdracht om een super coole website te bouwen wat goed aansluit bij de doelgroep. De website moest zakelijk zijn, maar toch ook een speels karakter hebben. Door een juiste combinatie van kleuren, icoontjes, achtergronden en opbouw van de pagina’s hebben we een website op kunnen leveren waar de klant 100% happy mee is.

Dank je wel voor de mooie website. PrimeMedia is zeker een aanrader. Goede service en er wordt echt met je mee gedacht. Je hebt er een tevreden klant bij!

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website