Maatwerk website en logo design voor Rijschool Loyaal

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

loyaal (1)

Klant:

Rijschool Loyaal

Branche:

Rijscholen

Locatie:

Haarlem

Over Rijschool Loyaal.

Bij Rijschool Loyaal leren ze je op een veilige, efficiënte en aangename manier autorijden. Ze halen je in de hele regio netjes op en zetten je weer netjes af. Bij de rijschool krijg je geheel gratis een Tussentijdse Toets t.w.v. €220 bij afname van een lespakket, waardoor de slagingskans aanzienlijk verhoogt. Rijschool regio Haarlem nodig? Check de nieuwe website van Rijschool Loyaal

De opdracht

Voor Rijschool Loyaal hebben we een maatwerk website ontworpen die volledig aansluit bij de wensen en behoeften van de klant. Het stoere logo hebben we ontworpen om de identiteit van de rijschool te benadrukken en herkenbaarheid te creëren. Naast het bouwen van de website richten we ons op het optimaliseren van de website voor Google, zodat potentiële leerlingen in regio Haarlem de rijschool makkelijk kunnen vinden en aanvragen kunnen plaatsen. Verder verzorgen we ook het onderhoud aan de website om deze up-to-date te houden en te zorgen dat alles naar behoren blijft werken. De klant is zeer tevreden en heeft deze review achtergelaten:

“Wij zijn zeer tevreden over onze website. Het eindresultaat is naar wens. De communicatie is professioneel en deskundig. Ik zou Primemedia Webdesign aanraden!”

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website