Maatwerk website gebouwd voor Rioolspot.nl

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

rioolspot header

Klant:

Rioolspot

Branche:

Rioleringswerken

Locatie:

Leiden

Over Rioolspot.

Rioolspot is een netwerk van zelfstandige rioolexperts die een passie hebben voor klanten goed helpen. Elke aangesloten ontstoppingsbedrijf is gescreend op kwaliteit, het werken met vaste prijzen en het bieden van een goede service en garanties. Door deze kritische screening kunnen klanten met rioolproblemen met een gerust gevoel een rioolexpert via Rioolspot inschakelen.

De opdracht

We hebben een maatwerk website gebouwd wat qua huisstijl goed aansluit bij de branche. We hebben gekozen voor een simpel, maar herkenbaar logo in combinatie met moderne kleuren. De website is gebruiksvriendelijk opgebouwd, mensen kunnen snel de informatie vinden die ze zoeken, maar vooral ook hun rioolprobleem doorgeven via het offerteformulier. Verder is er de mogelijkheid voor rioleringsbedrijven om hun bedrijf aan te melden, zodat ze ook bij het netwerk van betrouwbare ontstoppers kunnen horen.

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website