Website op maat en logo design voor Roof Service

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

roof screenshot

Klant:

Roofservice

Branche:

Dakdekkers

Locatie:

Rijswijk

Over Roofservice.

“Roof Service is een ervaren en vakkundig dakdekkersbedrijf, gespecialiseerd in alle facetten van het dak. Van dakrenovatie tot dakonderhoud, van dakinspectie tot daklekkage. Wat uw wensen of eisen ook zijn, wij staan altijd voor u klaar. Wij werken alleen met hoogopgeleide dakdekkers die alle ins-and-outs kennen van het vak. Ook zijn onze dakdekkers VCA-gecertificeerd waardoor zij werken volgens de huidige normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.”

De opdracht

Toen Roof Service aanklopte bij PrimeMedia, bleek al snel dat hoewel ze een bestaand logo en website hadden, deze even snel in elkaar waren gezet. Het was duidelijk dat er behoefte was aan een serieuze upgrade van hun digitale aanwezigheid. Wij hebben het bestaande logo herontworpen, met aandacht voor professionaliteit en merkherkenning. Na het voltooien van het logo en het vaststellen van de nieuwe kleuren, hebben we een volledig op maat gemaakte website ontwikkeld. De nieuwe website straalt nu professionaliteit uit die in lijn is met de kwaliteit van Roof Service.

Wij bij Roof Service zijn buitengewoon tevreden met PrimeMedia! Altijd snelle respons, effectieve SEO en een prachtige website. Onmisbaar voor elke ondernemer die klanten wil werven

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website