Website op maat en logo design voor RRL Rioolservice

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

rrl screenshot

Klant:

RRL Rioolservice

Branche:

Rioolservice

Locatie:

Amsterdam

Over RRL Rioolservice.

RRL is uw gespecialiseerde rioolservice die alle ins-and-outs kent van het vak. Door jarenlange ervaring kunt u erop rekenen dat wij elke rioolklus snel, vakkundig en efficiënt oplossen. Geen rioolklus is voor ons te klein of te groot. U kunt ons inzetten voor onder riool ontstoppen, riool inspecteren, riool reinigen en loodgieterswerken”

De opdracht

RRL Rioolservice klopte aan bij PrimeMedia, nadat zijn vorige webbouwer half werk had afgeleverd. De website was qua design, opbouw en inhoud nog lang niet af, maar toch had hij hem live gezet. Na een eerste kennismaking en een duidelijk plan zijn we aan de slag gegaan. We hebben eerst een nieuw logo ontworpen, zodat we vandaaruit de kleuren kunnen doorvoeren in de nieuwe website. Daarna hebben we een professionele maatwerk website gebouwd wat qua design, techniek en gemak aansluit bij de vereisten van vandaag, voor zowel de gebruiker als zoekmachines. Voor een betere vindbaarheid op Google voeren we lokale zoekmachine optimalisatie uit. De klant is nu helemaal up-to-date met zijn online visitekaartje en heeft deze review achtergelaten:

“Ik ben zeer tevreden over primemedia. Je krijgt advies op maat, komt afspraken na, meedenkend vermogen, snel en goede communicatie. Aanrader voor zzp’ers mkb, bedrijven die een eerlijk en serieus website willen maken en marketing goed willen hebben. Karim, bedankt voor je inzet.”

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website