Prachtige maatwerk website gebouwd voor Shibtrans

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

shibtrans screenshot

Klant:

Shibtrans

Branche:

Transport

Locatie:

Leiden

Over Shibtrans.

“ShibTrans is een jong transportbedrijf wat in 2021 op de markt is gekomen. Onze oprichters hebben ruim 20 jaar ervaring in de transport, waardoor het bedrijf sterk is toegedreden in de transportsector. Naast het aanbieden van een professioneel transportservice, hechten wij ook veel waarde aan het leveren van een goede service en klanttevredenheid.”

De opdracht

Voor ShibTrans hebben wij een prachtige maatwerk website mogen bouwen. De website komt vertrouwd en professioneel over, kenmerken waar ShibTrans veel waarde aan hecht. Met het op maat gemaakte offerte formulier kan een potentiële klant zijn wensen in detail doorgeven, zodat ShibTrans een duidelijke offerte op maat kan mailen. Wil de klant liever WhatsAppen, dan kan hij de Whatspp button rechtsonder aanklikken, waardoor het gesprek automatisch wordt geopend. Het resultaat is prachtig geworden, de klant is super blij en heeft deze review voor ons achtergelaten:

“Snel en gaat vakkundig te werk. Ik krijg veel complimenten voor mijn website dankzij prime media. Dank hiervoor! En heel veel succes met jullie onderneming. Zeker aanbevolen!!!”

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website