Maatwerk website gebouwd voor Uniek Gietvloeren

Met een maatwerk website bouwen we een website die perfect past bij de specifieke behoeften en doelen van jouw bedrijf, voor een sterker merk en betere klantervaring.

uniek gietvloeren header

Klant:

Uniek Gietvloeren

Branche:

Vloerenbedrijf

Locatie:

Waddinxveen

Over Uniek Gietvloeren.

“Uniek Gietvloeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en aanleggen van gietvloeren, PVC vloeren en raamdecoratie. Dit doen we sinds 2005 voor zowel particulieren als bedrijven. Ons doel is dat iedere klant tevreden is met zijn of haar product. Wij zijn kritisch als het gaat om service en kwaliteit en het is ons streven om elke keer weer uw verwachtingen te overtreffen.”

De opdracht

In het verleden hebben wij al een prachtige website mogen bouwen voor Uniek Gietvloeren. Nu het bedrijf enorm gegroeid is, wilde de eigenaar dat er een compleet nieuwe website moest komen wat past bij de hoogwaardige kwaliteit van het bedrijf. De website moest duidelijk verdeeld worden in een sectie voor particuliere klanten en een sectie voor zakelijke klanten. Daarnaast hebben we ook de huisstijlkleuren aangepast om de uitstraling te vernieuwen. Het eindresultaat mag er zijn: een prachtige website waar we trots op zijn. De eigenaar is zeer tevreden en heeft ons laten weten: ‘Dit is de website waar ik van droomde’. Het was een genoegen om aan dit project te werken en bij te dragen aan het succes van Uniek Gietvloeren.

“Karim is professionel, creatief, meedenker..Super mooi website gebouwd boven mijn verwachting” Uniek Gietvloeren

Deel bericht


Meer projecten…

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website

Lokaleontstoppers.nl

maatwerk website