Maatwerk website gebouwd voor Uniek Gietvloeren

Maatwerk website gebouwd voor Lokaleontstoppers.nl

uniek

Klant:

Uniek Gietvloeren

Branche:

Vloeren

Locatie:

Waddinxveen

Over Uniek Gietvloeren.

Ben je op zoek naar een moderne- en naadloze vloer, welke heerlijk comfortabel aanvoelt voor je voeten? Of ben je op zoek naar een naadloze vloer die geschikt is voor de industriële sector? Dan is Uniek Gietvloeren het adres waar je moet zijn. Uniek gietvloeren is specialist in gietvloeren en wanden, met oneindig veel opties in kleur en afwerking. Deze zijn toe te passen in woningen, winkels, bedrijven en industriële ruimtes. Ze staan jou bij vanaf het eerste advies tot het aanbrengen van de laatste laag.

De opdracht

De eigenaar van Uniek Gietvloeren wilde een moderne en gebruiksvriendelijke website die goed is geoptimaliseerd voor de desktop, tablet en mobiel. Verder moesten de website bezoekers snel en gemakkelijk een offerte kunnen aanvragen of een afspraak in de showroom inplannen. De klant is zeer tevreden met het ontwerp en de hoeveelheid aanvragen die binnenkomen.

Review klant: Karim is professioneel, creatief, een meedenker. Hij heeft een super mooie website gebouwd, boven mijn verwachting…. Google vindbaarheid is zeker aan te raden. Bedankt voor het meedenken en meehelpen

Deel bericht


Meer projecten…

Uniek Gietvloeren

maatwerk website

Amerongen Straatwerk

maatwerk website

A1 Stukadoor

template website