SEO op No cure No pay? Bij ons kan dat!

Pas betalen wanneer je op pagina 1 van Google staat of wanneer een klant contact met je opneemt? Bij PrimeMedia kan dat. Met ons No Cure No pay concept halen we het risico weg bij jou, de klant, en leggen we deze neer bij ons. 

Dit is hoe het werkt?

  • No cure No pay op basis van aantal leads: Dan betaal je alleen voor het aantal telefoontjes en mailtjes wat je binnen krijgt.
  • No cure No pay op basis van ranking: Dan betaal je alleen voor de afgesproken zoektermen die op pagina 1 van Google staan.
  • We optimaliseren geen onzin zoekwoorden, maar relevante en concurrerende zoekwoorden.
  • Wij doen SEO alleen voor websites die we zelf hebben gebouwd!
  • We voeren SEO uit op onze eigen websites en sturen de leads door naar jou

Veelgestelde vragen No cure No pay

Voordat wij met PrimeMedia begonnen in oktober 2013, hebben we vele jaren voor online marketing bureaus gewerkt. Een veelgehoorde klacht die we ontvingen, was van klanten die vanaf het eerste moment al hoge maandelijkse kosten betaalden voor vindbaarheid op Google, maar daar (aan het begin) niks voor terugkregen. In vele gevallen kregen ze er zelfs na jaren investeren (bijna) niks voor terug.

Dit was de reden dat wij met PrimeMedia hebben gekozen voor een No cure No pay aanpak. Dat houdt in dat een klant pas betaalt wanneer we met afgesproken zoektermen op pagina 1 van Google staan of wanneer een lead (telefoon of mail) is gegenereerd. Zo halen we het risico weg bij de klant en leggen we deze neer bij ons. In de 10 jaar dat we dit zo doen, hebben we nog nooit een klant gehad die zich benadeeld voelde. Zo blijft de klant tevreden en hebben wij minder stress! Wat ons betreft een dikke win-win situatie.

Bij No cure No pay op basis van ranking, daar ligt het gemiddelde bedrag tussen €15 – €40 per afgesproken zoekterm die op pagina 1 staat.

Bij No Cure No pay op basis van leads, daar ligt het gemiddelde bedrag tussen €10 en €20 per lead.

No cure No pay op basis van ranking: We mailen elke eerste werkdag van de maand een overzicht met de zoekwoorden die we hebben afgesproken. Staan er zoekwoorden op pagina 1 van Google, dan mailen we een factuur voor het aantal zoekwoorden die op pagina 1 staan.

No cure No pay op basis van leads: We plaatsen een telefoonnummer op je website waarvan we via een app kunnen meten hoe vaak het nummer gebeld is. De ingevulde contactformulieren komen in een log te staan. Elke eerste werkdag van de maand zullen we de telefoontjes en e-mailtjes bij elkaar optellen en je een factuur mailen conform de afspraak. Uiteraard worden onzin e-mailtjes niet meegeteld.

Mocht je alleen een mobiel nummer op je website hebben, dan is een bijkomend voordeel dat je meteen een vast nummer op je website hebt staan, wat ook weer geloofwaardiger overkomt.

Omdat je bij No cure No pay betaalt voor het resultaat en niet voor de inspanning, blijven alle seo activiteiten eigendom van PrimeMedia. Alle landingspagina’s die wij specifiek hebben aangemaakt voor de seo zoektermen blijven dan ook bezit van PrimeMedia. Wanneer de samenwerking stopt, zullen al deze pagina’s verwijderd worden. In de praktijk zien we dat klanten nagenoeg nooit stoppen met SEO op No cure No pay basis, omdat het voor ondernemers een ideale methode is.

Wij voeren SEO uit voor websites die we zelf hebben gebouwd, zodat we precies weten hoe de website is opgebouwd en we met de tools kunnen werken waar wij bekend mee zijn.