Wij bouwen webshops met focus op design, snelheid en conversie!

Nu meer dan 70% van de Nederlanders online aankopen verricht, is het de perfecte tijd om een webshop te beginnen. Daarentegen is ook de concurrentie meer geworden en verwacht de bezoeker van jouw webshop een bepaalde vorm van professionaliteit. Geen zorgen, wij zijn hiervan goed op de hoogte en voeren dit door in onze projecten.

Met een professioneel en maatwerk design, zorgen we dat jouw bezoekers een gevoel van vertrouwen krijgen. Met een duidelijke structuur en supersnelle snelheid van je webshop, zorgen we dat jouw bezoekers het heerlijk vinden om bij jou te shoppen!

Met zoveel aanbod aan webbureaus is het misschien lastig om hierin een keuze te maken. Er zijn zoveel webbureaus die goede kwaliteit leveren, dus het is jouw persoonlijke keuze wie jij hierin kiest. Wat wij wel kunnen zeggen is dat wij ervan houden om prachtige webshops te bouwen, welke wij tot in de details uitwerken. Wij zorgen niet alleen dat deze er professioneel uitzien, maar ook dat deze technisch goed in mekaar zitten. En niet te vergeten de supersnelle snelheid en Google vriendelijkheid.

Neem anders een kijkje in onze portfolio of lees de reviews van onze klanten.

Wij gebruiken Woocommerce voor al onze webshops, omdat Woocommerce simpelweg het beste platform is om webshops te bouwen en te beheren. Woocommerce is onderdeel van WordPress. Een aantal andere redenen waarom voor wij Woocommerce kiezen:

  • Het is zoekmachine vriendelijk
  • Het is makkelijk te beheren
  • Het wordt continue geüpdatet
  • De mogelijkheden zijn oneindig
  • Volledige controle over de webshop
  • Het is open source, dus de webshop is echt van jou.

Uiteraard bieden wij ook Google optimalisatie aan. En om het helemaal mooi te maken, doen wij dit op No cure No pay basis. Dit betekent dat wij eerst het afgesproken resultaat moeten halen voordat je ons betaalt. Zo krijg je 100% zekerheid voor je geld en zul je nooit benadeeld worden. Zie de tarieven voor zoekmachine optimalisatie.

Jazeker! De webshop die wij voor jou bouwen is ook echt van jou, in tegenstelling tot sommige andere bedrijven die hun eigen CMS/platform gebruiken om de websites te bouwen. Mocht jij ooit weg willen gaan bij zo een bedrijf, dan krijg je helemaal niks mee en moet je opnieuw een webshop laten bouwen bij je nieuwe partij. Bij PrimeMedia kiezen we niet voor deze aanpak. Jouw webshop is jouw webshop. Mocht je de samenwerking met ons stoppen, dan krijg je het hele pakket mee en kun je deze onderbrengen bij je nieuwe partij.

Klant reviews