Website laten maken Koudekerk

Home / Website maken / Koudekerk

Wij maken websites met een verpletterende 1e indruk

Website laten maken voor jouw bedrijf in Koudekerk? Bij PrimeMedia kun je rekenen op een website die wordt gebouwd met de eisen van vandaag, voor zowel de gebruikers als zoekmachines.

website laten bouwen

Een website wat goed gevonden wordt is goud waard. Helemaal als het op No cure No pay gebeurt.

Maandelijks hoge facturen krijgen voor zoekmachine optimalisatie, maar nog nergens hoog staat met je website? Dit is de frustratie die vele ondernemers moeten verduren. Soms kan het jaren duren voordat een website hoog scoort op bepaalde zoektermen. Vaak gebeurt het dat pagina 1 helemaal nooit gehaald wordt. Dat is natuurlijk niet prettig voor een ondernemer.

Maar het kan ook anders! Met ons uniek No cure No pay concept, betaal je pas wanneer wij met afgesproken zoektermen op pagina 1 van Google staan. Sta je er niet, dan betaal je ons niks. Zo betaal jij geen cent teveel en houden wij onze tevreden klanten!

Wat is een template websites? Een template website is een voorgebouwde website die wij zelf hebben ontworpen. Met een template website hebben wij veel van het werk al gedaan, waardoor wij de tarieven scherp kunnen houden. Zo kunnen ook bedrijven met lagere budgetten toch genieten van een website met een professioneel design, wat technisch goed in elkaar zit en supersnel laadt.

Wij gebruiken WordPress voor het bouwen van al onze websites, omdat WordPress simpelweg het beste platform is om websites mee te bouwen. Een aantal andere voordelen waarom wij websites maken met WordPress:

  • Google houdt van WordPress
  • Het is makkelijk te beheren
  • Het heeft oneindige mogelijkheden
  • Volledige controle over de website
  • Het wordt continue geüpdatet
  • Het is open source, dus de website is echt van jou.

Uiteraard niet! Wij bouwen websites voor bedrijven uit heel Nederland. Door het digitale karakter van onze producten en diensten kunnen wij de meeste zaken telefonisch of per mail afhandelen. Uiteraard heeft het voor ons de voorkeur om voor de eerste kennismaking af te spreken om zo kennis te kunnen maken en de wensen te bepreken, maar dit hoeft niet perse. De praktijk bewijst dat het op afstand perfect te regelen is.

Jazeker! Wij bieden ook zoekmachine optimalisatie aan voor het organische gedeelte van Google. Wij kunnen jouw website vindbaar maken in Koudekerk, maar ook in de gehele regio of heel Nederland. Daarnaast verzorgen wij ook de Ad-words voor klanten die willen adverteren via Google.

Wanneer wij een website voor jou bouwen, dan is deze volledig van jou. Wij gebruiken WordPress voor onze websites, dus je kunt deze heel makkelijk onderbrengen bij elk ander webbureau.

Klant reviews

webdesigner

Website laten maken in Koudekerk? Vraag een gratis offerte aan.