website laten maken

Voor ZZP'ers & MKB.

Website laten maken in Utrecht

Website-laten-maken-Utrecht

Waarom website laten maken Utrecht door PrimeMedia

Bij PrimeMedia sta jij als klant echt centraal. Zo krijg je een prachtige maatwerk website voor scherpe tarieven en bieden wij SEO aan op No cure No pay

Websites van PrimeMedia zijn:

grafisch

Website laten bouwen Utrecht en goed gevonden op Google

Goed gevonden worden in de regio met- of zonder adverteren? PrimeMedia helpt je graag verder bij de realisatie van jouw doelen. 

Wij werken op No cure No pay:

Offerte Aanvragen.

Wil je weten wat het kost om een website te laten maken in Utrecht? Vraag gratis een offerte aan.

Recente websites.

De Verrijking
Rijschool Compleet
Fihrizorg
Uniek Gietvloeren
Bloemendaal Gouda

Offerte aanvragen website laten bouwen Utrecht

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul gratis het formulier in en wij mailen je z.sm. een scherpe offerte.

De voordelen

Nathalie van Grootveld
Lees verder
Primemedia/ Karim kan ik zeker aanraden. Meedenkend, deskundig, mooie overzichtelijke website. Voldeed aan onze eisen. Dank
Rijschool Leyden
Lees verder
Dank je wel voor de mooie website. PrimeMedia is zeker een aanrader. Goede service en er wordt echt met je mee gedacht. #tevredenklant
Paul v/d Mosselaar
Lees verder
Een persoonlijke benadering luisterend naar mijn wensen. Super tevreden met het resultaat. Dank.
Previous
Next

Veelgestelde vragen

Wat het kost om een website te laten maken hangt af van de volgende zaken:

  • Uit hoeveel pagina's bestaat de website.
  • Lever je zelf de teksten aan of moeten wij die schrijven
  • Heb je zelf foto's of moeten wij die verzorgen
  • Eventuele extra wensen

Vraag via het offerteformulier binnen 1 minuut een offerte aan en ontvang binnen no-time gratis een offerte in je inbox.

Jazeker doen wij dat. Wij verzorgen optimalisatie voor het organische/gratis gedeelte van Google. En om het helemaal mooi te maken kunnen wij dit op No cure No pay basis doen. Dit houdt in dat de klant ons pas betaalt wanneer wij met afgesproken zoektermen op pagina 1 van Google staan.

Bij PrimeMedia bouwen wij websites met WordPress, de wereldwijde marktleider. WordPress is gebruiksvriendelijk, open source, wordt continue geüpdatet en is zoekmachine vriendelijk. Omdat WordPress 0pen source is, zul je ook geen last hebben met gebruiksrechten. De website is geheel van jou, ook als je naar een andere partij verhuist.

Doorgaans hebben wij een website tussen de 2 en 4 weken af, mits onze klanten ook snel zijn met het beantwoorden van eventuele vragen of het aanleveren van teksten. Voor webshops gelden uiteraard andere regels.

Onze klanten zijn de eigenaar van de website, uiteraard na het nakomen van de betaalplicht. PrimeMedia blijft ten aller tijde eigenaar van de SEO activiteiten, zoals de landingspagina's, linkbuilding enz.

Je zou denken dat de klant altijd de eigenaar is van een website, maar houd er rekening mee dat vele partijen hun eigen CMS gebruiken, wat inhoudt dat je de website niet meekrijgt als je niet meer met ze wilt samenwerken.

Wij maken geen gebruik van voorgebouwde websites/templates, welke in slechts een paar uur worden opgeleverd. Wij bouwen de website op maat, beginnen bij een blanco pagina, welke wij element voor element opbouwen. Zo heb je gegarandeerd een unieke website welke ten aller tijde makkelijk is aan te passen.

Bij ons vind je alles onder 1 dak. Het hosten en onderhouden van websites is daarin ook cruciaal. Voor een vastgesteld bedrag per maand kunnen wij de website hosten en onderhouden. Onder het onderhoud valt:

  • up-to-date houden van de website
  • back-ups maken en opslaan in een veilige cloud
  • kleine aanpassingen aan de website
  • gebruikmaken van premium licenties
Ja dat mag! Je kunt deze in een paar termijnen betalen, geheel rentevrij!