website laten bouwen

Een website laten maken die goed gevonden wordt is goud waard. Wij doen dit op No cure No pay!

Je hebt PrimeMedia ingeschakeld om jouw prachtige website te bouwen en wilt nu dat de website geld gaat opleveren met een goede vindbaarheid in Google.

Wat je liever niet hebt, is dat je vanaf het begin al maandelijks moet gaan betalen, terwijl je nog nergens vindbaar bent.

Geen zorgen! Bij PrimeMedia doen wij zoekmachine optimalisatie op No cure No pay basis. Je betaalt ons pas wanneer wij met afgesproken zoektermen op pagina 1 staan. Staan we er niet, dan betaal je ons niks! Jij blij, wij geen stress!

Wij bouwen zowel maatwerk websites als template websites. Zo kunnen we voor elke ondernemer een prachtige website aanbieden binnen het budget.

De voordelen van een template website zijn de lagere kosten en je krijgt alvast een goed idee hoe het design wordt.

Het voordeel van een maatwerk website is dat deze helemaal op maat wordt gemaakt voor jouw bedrijf, waardoor deze dus uniek is.

Wij gebruiken WordPress voor al onze websites, omdat WordPress simpelweg het beste platform is om websites te bouwen en te beheren. Een marktaandeel van 60% is hier een bevestiging van. Een aantal andere voordelen van WordPress:

  • Het is zoekmachine vriendelijk
  • Het is makkelijk te beheren
  • Het wordt continue geüpdatet
  • De mogelijkheden zijn oneindig
  • Volledige controle ove de website
  • Het is open source, dus de website is echt van jou.

Met zoveel aanbod aan webbureaus is het misschien lastig om hierin een keuze te maken. Er zijn zoveel webbureaus die goede kwaliteit leveren, dus het is jouw persoonlijke keuze wie jij hierin kiest. Wat wij wel kunnen zeggen is dat wij ervan houden om prachtige websites te bouwen, welke wij tot in de details uitwerken. Wij zorgen niet alleen dat deze er professioneel uitzien, maar ook dat deze technisch goed in mekaar zitten. En niet te vergeten de supersnelle snelheid en Google vriendelijkheid.

Neem anders een kijkje in onze portfolio of lees de reviews van onze klanten.

Uiteraard bieden wij ook Google optimalisatie aan. En om het helemaal mooi te maken, doen wij dit op No cure No pay basis. Dit betekent dat wij eerst het afgesproken resultaat moeten halen voordat je ons betaalt. Zo krijg je 100% zekerheid voor je geld en zul je nooit benadeeld worden. Zie de tarieven voor zoekmachine optimalisatie.

Jazeker! De website die wij voor jou bouwen is ook echt van jou, in tegenstelling tot sommige andere bedrijven die hun eigen CMS gebruiken. Mocht jij ooit weg willen gaan bij zo een bedrijf, dan krijg je helemaal niks mee en moet je opnieuw een website laten bouwen bij je nieuwe partij. Uiteraard kiezen wij niet voor deze aanpak. Jouw website is jouw website. Mocht je de samenwerking met ons stoppen, dan krijg je het hele pakket mee en kun je deze onderbrengen bij je nieuwe partij.

Klant reviews

webdesigner