• Website laten maken

Prachtige website laten maken? Dat doe je bij ons!

Een website laten maken voor jouw bedrijf? Dat kan bij PrimeMedia. Wij bouwen professionele maatwerk websites voor scherpe tarieven. 

Bij PrimeMedia houden wij van ons vak en dat zie je terug in ons werk én service. Met ons totaalconcept vind je alles onder 1 dak; van websitebouw tot vindbaarheid en van onderhoud tot support. Zo heb je één aanspreekpunt en wordt alles strak op elkaar afgestemd.

Kies je voor PrimeMedia, dan kies je voor:

  • website geoptimaliseerd voor desktop, tablet en smartphone
  • hoog in google op No cure No pay basis
  • gratis offerte, online of bij jou op locatie
  • termijnbetaling mogelijk, rentevrij!
  • goede service en 100% tevredenheidsgarantie

Wil je weten wat jouw website gaat kosten, bel ons op 071-8890814 of vul het offerteformulier in.

Veelgestelde vragen

Wat het kost om een website te laten maken in {plaats} hangt vooral af van het aantal pagina's en de wensen van de klant.

Globaal kun je zeggen dat een website begint bij €750. Dan heb je een 5 pagina tellende website welke tot in de details is uitgewerkt. Het enige wat wij dan vragen zijn de teksten.

Wil je dat wij de teksten verzorgen? Dan is dat ook mogelijk.

Bij PrimeMedia maken wij geen gebruik van voorgebouwde templates welke in een paar uur tijd worden aangepast naar de stijl van de klant. Wij beginnen elke website met een blanco pagina en bouwen deze element voor element op. Zo ben je garant van een unieke  website.

Jazeker doen wij dat. En om het helemaal mooi te maken doen wij dat op No cure No pay basis. Dit houdt in dat onze klanten ons pas betalen wanneer wij met afgesproken zoektermen op pagina 1 staan van Google. Zo halen we het risico weg bij de klant en leggen wij deze neer bij ons.

Ja dat doen wij ook. Wij zorgen dat de website up-to-date blijft, maken backups van de website en slaan deze op in een veilige cloud. Verder lossen wij probleempjes op aan de website die kunnen ontstaan door bijvoorbeeld een update.

Ja dat mag! Je kunt deze in een paar termijnen betalen, geheel rentevrij!

Recent gebouwde websites

Hieronder een greep uit onze recente websites. Elke website die wij maken is maatwerk, passend bij het bedrijf en onderscheidend t.o.v de concurrentie. Bekijk alle projecten.

Slotenmaker ’t Slotje

Websitebouw en zoekmachine optimalisatie voor Slotenmaker Het Slotje; de 24/7 slotenservice

Bekijk project →

Rijschool Leyden

Mooie website gebouwd en logo ontworpen voor Rijschool Leyden, dé leukste rijschool in Leiden

Bekijk project →

Door de website te blijven gebruiken bent u akkoord met ons privacy- en cookiebeleid. Meer informatie