website laten maken

Maatwerk webdesign.

Websitebouw tot vindbaarheid, onderhoud tot support.

Webdesign voor het MultiMedia Tijdperk

Het is onbegrijpelijk dat er nog steeds een hoop websites zijn die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel. Iets waar je bij PrimeMedia geen zorgen om hoeft te maken, want onze websites zijn responsive.

grafisch

Een goed gevonden website is goud waard

Een goede website is veel waard, maar een website wat goed gevonden wordt is goud waard. Bij PrimeMedia gaan wij met onze ‘No cure No pay’ zelfs nog een stap verder.

Offerte Aanvragen.

Bij PrimeMedia bouwen wij maatwerk websites, maar houden wij de tarieven zeer scherp. Weten wat jouw website gaat kosten? 

Recente websites.

Vrachtauto.nu

Websitebouw en logo ontwerp voor vrachtauto.nu; het adres om je theorie in 1 dag te halen.

Bekijk project →

Romijn Schilderwerken

Website gebouwd voor Romijn. De ambachtelijke woning- en jachtschilder

Bekijk project →

Slotenmaker ’t Slotje

Websitebouw en zoekmachine optimalisatie voor Slotenmaker Het Slotje; de 24/7 slotenservice

Bekijk project →

Rijschool Leyden

Mooie website gebouwd en logo ontworpen voor Rijschool Leyden, dé leukste rijschool in Leiden

Bekijk project →

Veelgestelde vragen.

Wat het kost om een website te laten maken hangt af van de volgende zaken:

  • Uit hoeveel pagina's bestaat de website.
  • Lever je zelf de teksten aan of moeten wij die schrijven
  • Heb je zelf foto's of moeten wij die verzorgen
  • Eventuele extra wensen

Vraag via het offerteformulier binnen 1 minuut een offerte aan en ontvang binnen no-time gratis een offerte in je inbox.

Jazeker doen wij dat. Wij verzorgen optimalisatie voor het organische/gratis gedeelte van Google. En om het helemaal mooi te maken kunnen wij dit op No cure No pay basis doen. Dit houdt in dat de klant ons pas betaalt wanneer wij met afgesproken zoektermen op pagina 1 van Google staan.

Bij PrimeMedia bouwen wij websites met WordPress, de wereldwijde marktleider. WordPress is gebruiksvriendelijk, open source, wordt continue geüpdatet en is zoekmachine vriendelijk. Omdat WordPress 0pen source is, zul je ook geen last hebben met gebruiksrechten. De website is geheel van jou, ook als je naar een andere partij verhuist.

Gemiddeld hebben wij een website binnen de 2 en 4 weken af, mits onze klanten ook snel zijn met het beantwoorden van eventuele vragen of het aanleveren van teksten. Voor webshops gelden uiteraard andere termijnen.

Onze klanten zijn de eigenaar van de website, uiteraard na het nakomen van de betaalplicht. PrimeMedia blijft ten aller tijde eigenaar van de SEO activiteiten, zoals de landingspagina's, linkbuilding enz.

Je zou denken dat de klant altijd de eigenaar is van een website, maar houd er rekening mee dat vele partijen hun eigen CMS gebruiken, wat inhoudt dat je de website kwijt bent als je naar een andere partij wilt verhuizen.

Wij maken geen gebruik van voorgebouwde websites/templates, welke worden aangepast en doorverkocht aan de klanten. Wij bouwen de websites op maat, beginnen bij een blanco pagina, welke wij element voor element opbouwen. Zo heb je gegarandeerd een unieke website welke ten aller tijde makkelijk is aan te passen.

Bij ons vind je alles onder 1 dak. Het hosten en onderhouden van websites is daarin ook een onderdeel. Voor een vastgesteld bedrag per maand kunnen wij de website hosten en onderhouden. Onder het onderhoud valt:

  • up-to-date houden van de website
  • back-ups maken en opslaan in een veilige cloud
  • kleine aanpassingen aan de website
  • gebruikmaken van premium licenties
Ja dat mag! Je kunt deze in een paar termijnen betalen, geheel rentevrij!